Как да лекувате болки в ставите без лекарства!

0

Терапия постенето или гладуването старо като самото човечество Публикация предложи във всички религии, а също и за Източна клинични инструкции, само на Западния Научно-изследователски клиничен той не признава и, понякога, преди да го предупреди Защо Причината е видим ако хората сами намерете начин, как около вашето здраве, точно как да се отървете от болести и как да ги избегнем, защо да отидете на лекар За щастие, в момента, обаче, не може да бъде, за да се предотврати огромното израстване на хората, опитвам се да намеря различни други пътища към здравето, които осъзнават своята отговорност за собственото си здраве, а също така, които наистина искат нещо за вашето здраве и благосъстояние те правят.

А вие оценяват на собствената си старата кожа клинични процедури, а също така смятат, че именно те са господари на тялото си, както и да наранят себе си, така че те не могат и ако наистина, то вие сте на раждане отговорност върху себе си. Съвсем няма какво да се притеснявате Гладът е един от най-радикалните методи, как да се върна неразположение на тялото върху здравето Тялото като фабрика за кислород, плевня в 24 часа, тя със сигурност ще се пролее, сравними с половин килограм мазнини.

Как само ние ще спрем подаването на гориво,

Как само ние ще спрем подаването на гориво,след което тялото използва газ от неговия състав Тялото-това е много прецизен уред, не позволи на този газ се използва от райони, които са чисто, необходими за живот, така че, най-първо изгаря, че на живо няма нужда – различни ненужни клетки, израстъци, облигации, което е създадено от мазнини, и така нататък Всички органи на тялото, не яде въздишка на облекчение, а също и цялата си енергия, за да започне свой собствен почистване, както и за регенериране, която нормално не е време Голодовка, следователно, много е важно не само при лечението на болестта, но конкретно в тяхното избягване Според нашия опит.

Ако можете да се отървете от предварителната тревожност промяна режим, тялото, от друга страна, пълен с енергия Ясно е, че няма maxivýkony не се препоръчва, а останалите-това е задължително и, може би, в период на глад може да се появи след дълго време, когато ние посвещаваме себе си Още един фактор срещу апетита удари хората доклад безпокойство от глад. Че, въпреки това, въпросът за съзнанието, ние разбираме, че Защо тогава nenaprogramovat ума си до невероятните очистительная силата на гладно Как да се отървете от тревожност На някои показатели, като биковете, те вземат глад в действителност излишни, тъй като присъдата не е по-добре и редовно popásat, но въпреки ги плати по висок- просто как да настроите ума си По мое мнение, по-добра причина за отказ от глад-това е мързел.

увити в различни други възможни други причини, човек, съвсем животно по природа, слънце, и толкова домовитыми с аромати, за да се промени ситуацията, да тичам и да влязат в нещо, което аз не разбирам, как аз ще се оправя Гладуването е полезно винаги, независимо от продължителността на времето, а така ли ще върви през някоя Надежден с продължителност от един до четиридесет дни, зависи само от вас, което вие изберете Никаква негативна реакция не чакайте, няма да дойде Единственият риск-това е краят предложи Ако пост, а също и в памет на това време, като се изправи, които сте поставили няколко порции, вкусна храна, че сте били опровергани, това може да ви е последната.

Заплахата пост не носи, но ре-přecpání наистина Позволява ви да отворите,

Заплахата пост не носи, но ре-přecpání наистина Позволява ви да отворите,ние всички познания на човечеството, от един настаняване на домашни любимци когато те са болни, те не се ядат Те не могат нито да чете, нито да мисли, както ние правим, и също така признава, че за тях е изгодно Няколко примера Майките дойдоха с децата си, които са преживели изнуряющую псориазис, на лекар, той предложи два дни глад. Мама, може би, много не, и за една седмица са довели децата си на лекар, за да осигури свобода, да се хранят, която се натрупва малко по малко от хората. Децата са били напълно свободни от псориазис Един човек, който страда от 12 години на захарен диабет, на инсулин. Освен това, гипертрофированной на простатата, слаб чревния тракт, сраствания.

След 26-дневен глад, напада, без да се налага както и без инсулин Клиентът налага да се справят с дискомфорта в ставите, като следствие на ревматизъм, болки болки в долната част на корема, а също хроничен запек, наднормено тегло, освен това, много болка лекарства. След 44 дни не яде всички проблеми, включително и ревматизъм Клиентът с бучки с размерите на диня след 6 седмици пост е достигнал намаляване на размера на лимон, и това е било лесно и бързо се елиминира Ск Cingroš самият лекар Понятия пости управление на месец да не се яде ден на Луната в новолуние.

бани стъпка по възможности в същото време, че сме гладни, то след приключване на изискване за поддържане на nepřejídat, а също консумират предимно растителни храни, зеленчуци, напитки и плодови сокове, а също и на зеленчукови бульони, консумират много малки количества Чрез молитва вие със сигурност ще подобри своята физическа форма, а също се раздели с постоянни условия, но също така да получи значителна жизнена сила, мощност, както и положителна перспектива. Така че защо да не се опита да го Двадесет дни без месо.

Той е построил къща от глина тя расте на глад,

Той е построил къща от глина тя расте на глад,намаляване на хапчета Той се намира в страна на Прага, в černošice И дори съвсем наскоро смятате въпрос продажба на къщи, както и да получите ранчото на уединено място Такива стратегии звезди Ярослав Душек. На някой това може да изглежда стилизацией, някой замаян Той ги кара да вярват, че той живее на най-обикновена живот в света Аз просто искам да бъда по-близо до природата, казва той. Понякога това наистина изглежда малко като отшелник В Театър на Плитвишки езера, където вечер след нашата среща той изигра програма на брака убийство, дошъл в удобни вълнени панталони Той купи поллитра зелен чай А също така е прекрасно известни личности торта в шоколад Пост-това е най-добрият миналата година на пълен стомах, каза той и пусна в десерти Какво трябва да се консумират днес Хлебно руло със сирене Това е за закуска Обикновено не ядат закуска.

Това беше по обяд, току-що се върнах от разходка домашен любимец. Намерих къщата кроасан и в хладилника brynzu от един bioženy, които винаги търсят здравословни храни И още нещо да сложите Schroupal имам няколко лешник от нашия завод. Аз ви предоставили, ЕКО-чай. И тогава аз namlel кафе, както и с кардамон. Това е всичко. Най-важният момент е съвсем забросили: имам литър и петдесет на сто дестилирана вода. Аз се опитвам на ден се консумират алкохол и 2 литра. Питейна режим-това е основата, ние понасяме дългосрочен тайно дехидратация Вие употребяват алкохол дестилирана вода Той не е отровен Аз много се надявам, че не.

Аз говоря с нея. Аз го виждам като живо същество, като майка ми. Индианците я наричат майка на вода Както виждате тези два литра Когато отивам някъде за цял ден, аз съдържат допълнително газ, може да е с датчик Едно погрешно смятат, че консумирането на куп. По този начин, аз контролирам. И това не се счита за чай, кафе и, странно достатъчно, дори и зеленчукови сокове. Водата просто нещо да се промени. Той е предназначен да се консумира алкохол през целия ден, поради факта, че вечер бъбреците не могат да функционират Това, което сте определили вашия обикновен ден за ден ям по-скоро на диета Предполагам, че един обикновен ден.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here