Как да се отървем от паразитите!

0

Разбиране На Паразитите. Паразитите са определени същества. Те са много упорити в навиците си. След като умът на паразита е решен да направи безплатен автостоп в тялото ви, той не иска да го напусне. Той може да виси от години, да яде храната ви, да изсмуква кръвта ви и да оставя мръсни отпадъци. Анкилостомите са толкова упорити, че буквално впиват зъбите си в червата, отказвайки да се движат.

Докато паразитите могат да живеят в личния живот на органа, те също са социални пеперуди (силно заразни). Pinworms, например, обичат да излизат през нощта и да се смесват (снасят яйца) в дрехи или спално бельо. Те се чувстват еднакво добре на столове, кърпи, играчки, мебели и под ноктите.

Те обичат да се забавляват на нещо сладко

Не искате да живеете в хотел, който отказва да ви храни. Паразитите не се различават. Лишете ги от храната по ваш избор и те в крайна сметка ще се наситят. Паразитите се хранят със захар. Те обичат да се забавляват на нещо сладко. Пиенето само на вода (обикновена или с прясно изцеден лимон), Чай Pau d ‘ Arco или билков пикантен чай с карамфил, кардамон, канела и дори прясно изцедена скилидка чесън ще спомогне за ускоряване на отстраняването на паразитите.

Чаша костен бульон с обяд и вечеря може да помогне за възстановяване на увредените тъкани, дължащи се на съдържащия се в тях колаген. Гладните паразити са като наркомани, когато не получават дозата си. Ще започнете да се чувствате много раздразнени или изтощени. Но не се притеснявайте, това е добър знак!

Дайте Им Известие. След като паразитите гладуват чрез промени в храненето, следващата тактика е да се създаде среда в тялото, която паразитите просто мразят. По този начин те и техните потомци не само ще искат да напуснат, но и няма да искат да се върнат. диатомична пръст. Диа-какво?! Диатомичната пръст се състои от вкаменени останки от малки водни организми, наречени диатоми.

Съдържанието на силициев диоксид в диатомичната почва създава неблагоприятна среда за паразитите, така че фермерите го използват, за да обезпаразитяват животните си, а собствениците на жилища го използват по ръба на дома си, за да държат насекомите на разстояние. Вземете една чаена лъжичка сода диатомовой на земята, разбърква се в 10-унционном чаша пречистена вода, а след това още 10-унционный чаша прост пречистена вода (и изчакайте един час преди хранене или прием на хранителни добавки).

На второ място, помислете за използването на билки, исторически известни за подпомагане на организма за отстраняване на паразити под формата на режим на пречистване. Препоръчвам програмата NSP Para-Cleanse с допълнителен чесън с висока ефективност (чревно покрит). Вземете всички тези билки ежедневно, сутрин на първо място и вечер на празен стомах (половин час преди хранене). Направете това в продължение на 10 дни, след това починете пет дни.

Препоръчвам да направите този цикъл поне два пъти

Повтарям. Мониторингът на почистването винаги е мръсен и често груб. Трябва да сте енергични, за да осигурите успешно отстраняване. Процесът на излизане се осъществява чрез-както се досещате-дефекация. Важно е да знаете знаците, за да сте сигурни, че са напуснали тялото ви. Сега спокойно, това ще бъде графично! Вземете пръчка с дължина на крака. Пръчката за еднократна употреба работи добре.

Изследвайте всяко движение на червата през целия период на пречистване (60 дни). – Точно така. 60 дни. 10 дни напред, пет Почивни дни, четири смени, за да сме в безопасност. Потърсете типични признаци: бял ориз тения, тиквени семки, малки бели конци, дълги тестени кръгли червеи или плоски полупрозрачни двуусти. Ако не виждате нищо на повърхността, добре… за това е пръчката. Ако не видите нищо до края на тридесет дни, тогава е изкушаващо да мислите, че не са необходими още 30 дни.

Но това, че не виждате нищо видимо, не означава, че не минавате покрай паразити. Много от тях са микроскопични. Запитайте се дали се чувствате по-добре, по-малко възбудени или способни да спите. Възпрепятствайки Ги Да Се Върнат. Старата поговорка “Една унция превенция струва един килограм лечение” не звучи по-ясно, отколкото в случая с паразитите.

Яжте чесън дневно. Вземете капсулирани пробиотици в рамките на един месец след изчистването на паразитите и започнете с промяната на всеки сезон. Извършвайте ежегодно почистване на паразити; 2 пъти годишно, ако имате домашен любимец на закрито; 3 пъти годишно, ако вашият домашен любимец спи с вас). Използвайте дневните пакети NSP Para-cleanse, докато пътувате.

Използвайте Berkey пътен филтър за вода, особено при Къмпинг И къмпинг. Правете добра хигиена. Измийте ръцете си след работа с котенца, кученца и други животни. Изхвърлете суровата храна. Избягвайте нечисти сексуални практики. Помислете два пъти, преди да излезете боси.

Различни паразити могат да заразят чревния тракт

През последните няколко години паразитните инфекции са станали по-чести при международни пътувания. За съжаление, но не е изненадващо, че те могат да причинят различни симптоми като умора, запек, диария, повръщане, киселини, студени тръпки, коремна болка или загуба на апетит.

Ако подозирате, че имате паразитна инфекция, има естествен начин да я лекувате. Това се нарича почистване на паразити и силно ви препоръчвам да го направите, както и да ядете антипаразитна диета за определен период от време, за да се излекувате. Какви Са Паразитите? Паразити обикновено се получават от пиене на замърсена храна или вода, но хората с небалансирана чревна флора, синдром на дырявой черво или отслабена имунна система могат да бъдат по-възприемчиви.

Паразитът е организъм, който живее на или в гостоприемника и получава храна от гостоприемника или за негова сметка. Да, не е много приятно. Още по-лошо, паразитите могат да причинят заболявания при хората. Някои паразитни заболявания са лесни за лечение, а някои не са.

Така че, нека да обсъдим как да убием паразитите. Така че, според моите оценки, около 50 или повече процента от американците са носители на паразити и може да се чудите къде другаде някой може да получи паразита. Един от тях е свинско, ако някога сте яли свинско месо. Свинско може да носи паразити и червеи, така че ако ядете свинско постоянно, има шанс, че имате паразит.

Освен това, както бе споменато по-горе, ако сте били някога в друга страна, като Китай, Индия, Африка, Мексико, дори и едно пътуване до места като Канкун, ако сте пили вода или ядат някои от техните продукти, има голям шанс, че сте могли да подцепить паразит. По — конкретно, ако сте се върнали и сте имали дизентерия или някакви стомашни проблеми след това — като това, което CDC нарича постоянна диария на пътниците-е много вероятно да имате паразита.

Паразитът Почиства. Ако нещо от горепосоченото е вярно, тогава трябва да направите почистване на паразитите. Трябва да се отървете от паразитите, затова искам да ви дам някои практически съвети за това, което трябва да направите по отношение на диетата и добавките, за да убиете червеите и паразитите във вашата система.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here