Начини за мъжете да подобрят сексуалното представяне

0

Ако искате да поддържате сексуална активност в леглото през цялата нощ, не сте сами. Много мъже търсят начини да увеличат сексуалната си активност. Това може да включва подобряване на съществуващите проблеми или намиране на нови начини да направите партньора си щастлив.

Има много мъжки хапчета за повишаване на пазара, но има много лесни начини да останете по-твърди и по-дълго, без да посещавате аптека. Имайте предвид, че пенисът ви работи върху кръвното налягане и се уверете, че кръвоносната система работи на върха на формата. По принцип това, което е добро за сърцето ви, е добро и за вашето сексуално здраве. Продължете да четете, за да намерите други лесни начини да подобрите сексуалната си активност.

Подобряване на мъжката сексуална производителност

Подобряване на мъжката сексуална производителностОстанете активни. Един от най-добрите начини да подобрите здравето си е сърдечно-съдовата гимнастика. Сексът може да повиши сърдечната честота, но редовното упражнение може да помогне на сексуалната ви активност, като поддържа сърцето ви във форма. Тридесет минути на ден изтощителни упражнения като бягане и плуване могат да направят чудеса, за да повишат либидото ви.

Яжте тези плодове и зеленчуци. Някои храни също могат да ви помогнат да увеличите притока на кръв. Те включват: лук и чесън. Тези храни може да не са много полезни за дишането ви, но те могат да помогнат на кръвообращението ви. Банан. Този богат на калий плод може да помогне за понижаване на кръвното налягане, което може да бъде от полза за вашите важни полови органи и да увеличи сексуалната активност.

Чили и пипер. Напълно естествените пикантни храни подпомагат притока на кръв, намалявайки хипертонията и възпалението. Яжте това месо и други храни. Ето още няколко храни, които могат да ви помогнат да подобрите притока на кръв: Омега-3 мастни киселини. Този тип мазнини увеличава притока на кръв. Можете да го намерите в сьомга, риба тон, авокадо и зехтин!

Витамин В-1. Този витамин помага на сигналите в нервната ви система да се движат по-бързо, включително сигнали от мозъка до пениса ви. Намира се в свинско, фъстъци и боб. Яйце. С високо съдържание на други витамини от група В, яйцата помагат да се балансират нивата на хормоните. Това може да намали стреса, който често потиска ерекцията. Намалете стреса. Стресът може да засегне всички области на вашето здраве, включително либидото.

Стресът увеличава сърдечната честота (в лошия смисъл) и повишава кръвното налягане. И двете увреждат сексуалното желание и производителност. Психологическият стрес също може да повлияе на постигането на ерекция или оргазъм.

Упражнението е чудесен начин да намалите стреса и да подобрите здравето си. Говоренето с партньора за стреса ви също може да ви успокои, като същевременно укрепите връзката си. Стресът също може да предизвика лоши навици като пушене или пиене, които могат да навредят на сексуалната ви активност.

Подобряване на сексуалното представяне

Подобряване на сексуалното представянеИзхвърлете лошите навици. Това, на което разчитате, за да се отпуснете, като пушене и пиене, също може да повлияе на сексуалната активност. Докато проучванията показват, че малко червено вино може да подобри кръвообращението, твърде много алкохол може да има неблагоприятни ефекти.

Стимулантите стесняват кръвоносните съдове и са свързани с импотентност. Намаляването или спирането на тютюнопушенето е една от първите стъпки за подобряване на работата.

Замяната на лошите навици със здравословни, като упражнения и правилно хранене, може да помогне за повишаване на сексуалното здраве. Да се стопля на слънце. Слънчевата светлина спира производството на мелатонин в организма. Този хормон ни помага да спим, но също така успокоява нашите сексуални желания. По-малко мелатонин означава потенциал за повече сексуално желание.

Излизането навън и оставянето на слънцето да докосне кожата ви може да ви помогне да събудите сексуалното си желание, особено през зимните месеци, когато тялото произвежда повече мелатонин. Мастурбирайте, за да подобрите дълголетието. Ако не издържите в леглото толкова дълго, колкото искате, може да се нуждаете от малко практика. Докато сексът е най-добрият начин да практикувате секс, мастурбацията също може да ви помогне да подобрите дълголетието си!

Начинът, по който мастурбирате, обаче, може да има вредни последици. Ако се втурнете през него, може по невнимание да намалите времето, което сте имали последно с партньора си. Тайната е да го направите толкова дълго, колкото искате, когато не сте сами. Сексът не е еднопосочна улица. Обръщането на специално внимание на желанията на партньора ви не само прави секса приятен за него, но може да ви помогне да се възбудите или да забавите. Говоренето за това предварително може да помогне за облекчаване на неудобството, ако трябва да забавите в разгорещен момент.

Редуването на темпото или фокусирането върху партньора по

Редуването на темпото или фокусирането върху партньора повреме на почивка може да направи по-приятно преживяване и за двама ви. Получете допълнителна помощ, ако имате нужда от нея. Ако имате еректилна дисфункция, болест на Пейрони или други диагностицирани нарушения, може да се нуждаете от медицинско лечение. Чувствайте се свободни да говорите с Вашия лекар за това как можете да подобрите сексуалното си представяне. Никога не е лошо решение да спортувате, да се храните правилно и да се наслаждавате на сексуалния си живот в най-голяма степен.
Начини за увеличаване на мъжката плодовитост и увеличаване на броя на сперматозоидите

Безплодието е нарастващ проблем в световен мащаб. Той засяга приблизително една на всеки шест двойки и изследователите изчисляват, че приблизително един на всеки три случая е свързан с проблеми с плодовитостта само при мъжки партньор (1 надежден източник, 2 надеждни източника).

Въпреки че безплодието не винаги е лечимо, понякога може да се подобри със здравословно хранене, хранителни добавки и други стратегии за начин на живот. Тази статия изброява някои от основните фактори за начина на живот, храната, хранителните вещества и добавките, които са свързани с подобрената плодовитост при мъжете. Плодовитостта се отнася до способността на хората да се възпроизвеждат естествено. Мъжкото безплодие е, когато човек има малък шанс да направи партньора си бременна. Това обикновено зависи от качеството на сперматозоидите му.

Безплодието може да има няколко причини и може да зависи от генетиката, цялостното здраве, физическата годност, болестите и замърсяването на храните. Освен това здравословният начин на живот и диетата са важни. Някои храни и хранителни вещества са свързани с по-голяма полза за плодовитостта, отколкото други.

Ето 10 научно обосновани начина за увеличаване на броя на сперматозоидите и увеличаване на плодовитостта при мъжете. D-аспарагинова киселина (D-AA) е форма на аспарагинова киселина, вид аминокиселина, която се продава като хранителна добавка. Не трябва да се бърка с L-аспарагинова киселина, която съставлява структурата на много протеини и е много по-разпространена от D-AA!

D-AA присъства главно в някои жлези, като тестисите, както и в спермата и сперматозоидите. Изследователите смятат, че D-AA участва в мъжката плодовитост. Всъщност нивата на D-AA са значително по-ниски при безплодните мъже, отколкото при плодовитите мъже (3-ти източник).

Това се подкрепя от проучвания, показващи, че добавките D-AA могат да повишат нивата на тестостерон, мъжки полов хормон, който играе важна роля в мъжката плодовитост.
Например, наблюдателно проучване при безплодни мъже установи, че приемането на 2,66 грама D-AA в продължение на три месеца увеличава нивата на тестостерона с 30-60%, а броят на сперматозоидите и мобилността с 60-100%.

Броят на бременностите също се е увеличил сред техните партньори (4). В допълнение, контролирано проучване при здрави мъже установи, че приемането на 3 грама добавки D-AA дневно в продължение на две седмици повишава нивата на тестостерона с 42% (5-ти източник). Ако се интересувате от изпробването на добавката D-аспарагинова киселина, има добър избор на Amazon. Тези доказателства обаче не са напълно последователни. Проучванията при спортисти или обучени мъже с нормални или високи нива на тестостерон показват, че D-AA не повишава нивото си допълнително и дори го намалява в големи дози (6-ти източник, 7-ми източник).

Взети заедно, съвременните данни показват, че добавки D-AA може да подобри плодовитостта при мъжете с ниски нива на тестостерон, докато те не винаги осигуряват допълнителни предимства при мъже с нормални или високи нива. По-нататъшни изследвания трябва да проучат потенциалните дългосрочни рискове и ползи от добавките на D-AA за хората.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here