Отслабване с естествени добавки

0

Се вслушаха се опитва да естественото изгаряне на мазнините добавки? Не липсват елементи, които обещават топене на мазнини или доменните далеч паунда. И така, как да се намерят най-ефективните един? Въпросът е, че много наръчници за изгаряне на мазнините хапчета са създадени реални лица, които са на пазара на хранителни добавки. Много важно е да събере обективна и актуална информация за хапчета за отслабване, за да сте сигурни, че можете да отслабнете безопасно и ефективно.

Има различни видове хранителни добавки. Органични или натурални добавки за изгаряне на мазнини са тези, които идват от растителни източници, а също така твърдят, за да ви помогне да отслабнете. Често те се наричат растителни или фитопрепаратов. Тези органични добавки често имат етикет, който гласи, че те са “100% натурален”, както и може да има здраво звучене на марката. Но само защото продуктът е напълно натурален, не означава, че е безопасно. И само защото добавка “здравословна” не означава, че той е ефективен.

Общи физически загуба на тегло Съставки

Няколко скорошни изследвания, проведени от хранителни добавки са установили, че клиентите, които ще получат органични добавки не могат да получат продукт, който се обявява на етикета. За съжаление това е тенденция, която не само ще се случи с доставчици на интернет или на съмнително на алеята на търговците.

В щата Ню Йорк в действителност е да се подчертаят няколко големи магазини за продажби на стоки, които не са били насърчавани. Законодателите в Ню Йорк настояват за по-мощни правила за защита на потребителите, които купуват естествени добавки за намаляване на теглото и за различни други здравни грижи. Ако сте решили да допълнят вашата програма за отслабване с естествен продукт, вие най-вероятно ще откриете, че най-известните продукти в магазини, както и интернет са един или повече от тези природни съставки.

Тъй като той е един от най-популярните продукти на пазара, много учени действително са учили гарциния камбоджа (гидроксилимонная киселина). Обаче естествено допълнение е доказано, че “почти не влияе върху намаляването на теглото,” според Националния институт по здравето на производството на биологично активните добавки, Паметник на Слоун Кетъринг Рак център, Национален център за допълваща и интегративна здраве и благосъстояние, както и различни други ресурси.

Този натурален продукт фибри Аморфофаллус растение. Въпреки, че хранителни добавки, съдържащи глюкоманнан (например, Lipozine) казват той е ефективен за изгаряне на мазнини, проучване, публикувано в уважаван вестник на масата проблемите, които на органични добавки е не увеличават теглото управление на Националните институти по здраве освен това, показва, че има ограничени доказателства, които да подкрепят ефикасността му. Правителството ресурс, също така показва, че лицата, които приемат добавки, могат да възникнат негативни странични ефекти, като например течни изпражнения, подуване на корема, диария, смущения и дискомфорт в корема.

Хитозан всъщност произлиза от риба, но тя е редовно като естествено допълнение, за да ви помогне да отслабнете. Хората, които обичат миди не трябва да приемат този продукт. Дори да нямате алергии, текущи изследвания в действителност не е открит, да е надеждна за отслабване. А също и по време на публични ресурси отчет от няколко отрицателни ефекти, може да се сблъскате с ограничен ветреность, подуване на корема, нарушения на червата, киселини в стомаха, гадене, а също и на киселини в стомаха при прием на диета хапчета.

След ефедрин е забранена, някои производители на билкови хранителни добавки са се превърнали в горчив портокал най-скоро. Горчив портокал може да ви помогне да се хвърли повече калории, но учените не са напълно сигурни. Изследователи имат значителни проблеми, свързани с безопасността на стимулант, особено в комбинация с други произведени или естествени добавки за загуба на тегло.

Потребителите на горчив портокал съобщават за болки в гърдите, стрес и тревожност, и повишаване на кръвното налягане и сърдечната честота. Федералните правителствени източници твърдят, че таблет, може да повиши честотата на сърдечната честота и скоростта на метаболизма, но няма достатъчно доказателства, за да се твърди, че това определено ще ви помогне да отслабнете.

Това е естествено допълнение открити в почти всяка аптека за дрехи, а също така много доставчици да продават онлайн на хапчета. За съжаление, много изследвания и проучвания, които проверяват ефективността на екстракта, разбира се, не най-висше качество. Вие вероятно не изпитват негативни ефекти, ако пиете зелен чай или да вземе зелен чай добавки. Въпреки това спускане препоръчва зелен чай може само скромен загуба на тегло ползи, ако има такива изобщо.

Билкови разтвори и добавки за намаляване на теглото.

Ще видите малина-свързани елементи в голямо количество органични добавки за намаляване на теглото. Но там всъщност няма качествени изследвания, които показват ефективността му като диета помощ на хората. Няма сериозни негативни последици не се съобщава, но тази диета помощ може да навреди на вашия план за разходите, като се има предвид, че има малко доказателства, които да показват, че той действително помага да губят тегло.

Forskolin екстракт от растение coleus всъщност не са изследвани достатъчно, за да се определи, ако той работи за изгаряне на мазнини. Едно малко проучване показва, че това може да бъде полезно за намаляване на теглото при мъжете, още повече доказателства е необходимо за поддържане на неговото използване, като подпомага загубата на тегло. И на някои клинични специалисти смятат естествени добавки могат да имат странични ефекти, включително ниско ниво на кръвното налягане и намаляване на сърдечната цени.

Въпреки че тази точка е повече не трябва да бъде достъпна, ще може, още може да го намерите в интернет или в магазини. Aegeline (влиза в състава на OxyElite Pro), не е изжито от пазара, а също така са забранени на FDA след няколко смъртни случая и екстремни наранявания са били регистрирани. Компонент се състои в популярната загуба на тегло добавки, както и боди продукти.

Можете да видите още реклами на добавки, които твърдят, че за да ви помогне да отслабнете. Но броят на тези случаи не отговарят на реалността. Някои от тези добавки, може дори да имат сериозни странични ефекти.

Забележка за дамите: бременни или кърмещи жени не трябва да вземат диетични лекарства план от всякакъв вид. Това включва рецепта, природни, както и различни други рецепта решения. Зад щанда описва лекарства, билки или добавки можете да получите на тезгяха.

Има много диети отс ползване, включително и билкови разтвори. Много от тези обекти не работят. Някои от тях могат да заплашват. Преди да използвате на гише или естествена хранителна средство, се консултирайте с вашия лекар. Освен това, някои елементи са съставени от компоненти, които се откриват в предписване на лекарства, като например лекарства за кръвно налягане, заснемане на медикаменти, антидепресанти и диуретици (вода хапчета).

Долната Линия

Преди употребата на добавки, не забравяйте да се консултирате с вашия доставчик на здравни грижи, за да се уверите, че стоката е безопасна за употреба. Множество елементи могат да бъдат безопасни за някои хора, но са вредни за други, в комбинация с наркотици, витамин а, или проблеми със здравето. За да бъде сигурно сигурни, че можете да информирате вашия лекар за всяка от добавки, таблетки, както и екологично чисти продукти, които приемате или възнамерявате да приемате.

Докато сте в кабинета на лекаря, вие може допълнително бих искал да попитам, ако има най-новите клинични проучвания относно ефективността на продукта, който се обмисля. Това е най-добрият за получаване на тази информация от обективен източник, както вашият лекар. Можете допълнително да проверявате базата на данни, предоставени от Националния Институт по Здравето на САЩ(NIH) или на работни места в тях биологично активни добавки бюлетини. В съответствие с СПУСКАНЕ, много добавки са разположени достатъчно за изгаряне на мазнини.

Има някои храни, които са били включени в ограничени ситуации, за да има някаква загуба на тегло предимство, докато вие не вероятно, за да отслабнете, ако се разчита само на добавки. Ти си най – вероятно, за да видите резултатите, ако се фокусирате върху доказани подходи, като например калории контролирана здравословна и балансирана диета и физически упражнения. След това се включват добавка, само ако е препоръчано от вашия лекар.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here