Добре ли е да правите секс всеки ден?

0

Ако си мислите, че единствената полза от секса, добре, удовлетворение, да, ето някои новини за вас. Правенето на любов-това е добре и за възрастни. И сексът често дори по-добре. Не само това ще ви помогне да спите добре, да премахне стреса и да се горят калории, има и много други причини, поради които трябва да правят любов по-често.

Сексът е не само за физическата любов. Това помага за укрепване на психологическа връзка между двамата партньори. За всяка връзка, за да бъде успешна, много е важно, че човек предполага, психологически на една и съща страница и правенето на любов-това е чудесен начин да се развие психологическа привързаност. В настоящото проучване се посочва, че мъжете, които правят любов повече от два пъти седмично, имат по-малка опасност за получаване на сърдечно-съдови заболявания, отколкото при мъжете, които са правили секс по-рядко, отколкото след месец.

Защо трябва да правят секс ежедневно

Обикновена любов повишава нивата на иммуностимулирующих антитела на имуноглобулин А (IgA), който, следователно, прави тялото ви по-силно срещу заболявания, като студ, висока температура. Замотался с работата или семейните хлопотами?

Няма да позволим това да повлияе на ефективността в стаята. Не само правенето на любов ще се повиши настроението ви, но изследванията също така показват, че хората, които са в обичайните задачи спалня могат да се справят със стреса по-добре и по-добре.

Ако използвате мигрена като извинение, за да не правят секс, да спре. Да правят любов по-добре, тъй като, когато ще имате менопауза, нивата на хормона окситоцин се повишава пет пъти. Този ендорфин в действителност намалява болки и страдания. Когато изпитва оргазъм, стартира на хормон, наречен дехидроепиандростерон е. Това повишава съпротивлението, ремонт на клетките и поддържа здрави кожата. Хората, които се бият не по-малко от 2 достига кулминацията седмично, живеят по-дълго от мъжете, които правят секс само, когато на всеки няколко седмици.

Защото сърцето цената се повишава, когато правите секс, нова кръв е наличен в органите и клетките. Докато използвате кръв се отстранява, тяло и премахва токсичните вещества, както и други материали, които предизвикват у вас се чувствам изтощен. Мечта, която можете да получите, след като сте правили любов, ще бъде много по-спокойна. Получаване на чудесен вечерен сън ще ви накара да почувствате остри и като цяло здрави и балансирани.

Ако откриете mosting по-скоро във фитнес център или обикновени упражнения в дома на задача, ето още един начин, за да ви помогне да се хвърли на мазнини, а също така се поддържа във форма. Редовният секс, определено ще направи чудеса за вашата талия.

Петдесет на сто в час любов изгаря по-80 калории. При мъжете хормонът тестостерон, което ги прави по-страстни в леглото. Не само това ще ви направи наистина се чувствам много по-добре в леглото, но въпреки това тя също така повишава вашите мускули и кости, поддържа сърцето здраво, а и ще ни позволи да видим нивото на холестерола. При жените, от друга страна, хормон естроген защитава срещу сърдечно-съдови заболявания, както и определя женски миризмата на тялото.

Просто друг вид физически упражнения, секс и кара мозъка да тече вещества, което увеличава степента на хормони в екстаз. Тези химически вещества също помагат за увеличаване на нивата на серотонин, който е естествен химикал и е една от най-важните антидепресант химически вещества от организма. Това, по този начин помага за намаляване на шансовете за получаване на безпокойство.

Съвети, за да направите сексуалния си живот, ще бъде по-добре

Според изследванията, хората, които са правили секс в ранните сутрешни се справиха много по-добре с ежедневния стрес е много по-добре, както и се носеше с деня в добро настроение. Благодаря на всички, приятно, хормонални препарати, създадени след сеанса секс, двойките са оборудвани с усмивка за всички пречки, които хвърля на живот на тях ежедневно.

Просто проверете вашия партньор … и дори на снимка си спътница– може да помогне за облекчаване на болката. В друго проучване, публикувано в PLOS едно, че е направено в Станфордския колеж в Голдън Стейт, анестезиолози разкрита на лица на снимки на чаровната спутниц или цените са атрактивни непознати, и да поиска от тях да участват в игра на думи. Те се намират, като се има предвид романтични другари в голяма степен отслабва усещането за болка. Така че дори и ако смятате, че болката е бариера за секс, помислете, че това е секс в този момент, както и за инициативата: приемете момент, за да се провери действително своя възлюбен.

Сексът може да помогне за облекчаване на стреса и тревожността чрез увеличаване на ендорфини и други хормони, които подобряват настроението. Като форма на физически упражнения, тя може да ви помогне да се отпуснете надолу. Освен това, Шотландское изследване, публикувано в списанието на биологичната психология е установено, че сексуалната активност предпазва от повишаване на кръвното налягане по време на сложни случаи. Макар че този резултат е много по-забележимо при хората, които са правили любов с инфилтрация, непроникающий секс и удоволствие на собствената си личност, може допълнително да ви помогне да останете спокойни.

Проучването ще излезе през декември 2016 г. в списанието на Европейската Урология установили, че мъжете, които кулминацията на повече от 21 пъти в месец, в сравнение с тези, които правят така от четири до 7 пъти пъти месечно, са с 20 процента по-малко, най-вероятно, за създаване на рак на простатата. В същото време са необходими повече изследвания, за да се провери тази връзка изглежда, че мъжете, че оргазмът на регулярна основа може да намали риска от развитие на рак на простатата.

Здравословни Фактори, Трябва Да Се Направи Любов

По данни на Националната структура на съня, оргазми стартиране на хормона пролактин, който наистина може да ви помогне да се почувствате сънливост, а също така се опита да прогони при. Така че да не бъдат потресени, ако вие и вашият партньор задрямвам скоро след удовлетворяване на сесия-как добре се събужда усещане за свежест.

В тази връзка сън точно работи и в обратна посока: според проучване, публикувано през май 2015 г. в Списанието на сексуална медицина, получаване на достатъчно сън може да подобри сексуалните реакции и може да увеличи възможността, че ще се включват редовно в секса. Изследователите са открили, че когато една жена почина в продължение на дълги периоди от време, те отчитат по-горе, либидото на следващия ден.

Нищо чудно, че имате по-положително очакване след секс: има биохимични причини за преживяване вдигна настроението, като секс-доброто, от естествени химикали, които могат да се изпълняват по време на здравословен секс, за да бустери настроение е в самата сперма. “Колко добре”, добавя д-р Карон, “има много неща, че може да се твърди само за настроението, повишаване резултат на добра комуникация с някого, на когото имате доверие, както и уважение”.

Плюс, вашият енергична игра, може да доведе до значително послесвечение, отколкото може, от своя страна, ще ви помогне по-добра връзка с вашия партньор, според записа, публикуван в март 2017 г. в списанието на Психологическа наука. В тези проучвания, които са дали на двойки младоженци, които се държат от две седмици секс-списание, учените са установили, че партньорите са се радваме на пълни 2 дни след сексуална активност. А също и тези, които са достатъчно късмет, за да се опита този приятен спомен отиде на доклад от повече щастие в много отношения месеца.

Че легендарният “рано сутрин след” Сияние? Това не е само твоето творческо въображение; ти си наистина изглеждате по-добре, след правенето на любов. “Секс и ви помага да изглеждате по-млади”, – твърди Кэрон. Това сияние може да бъде депозиран в смес облекчаване на напрежението, далеч по-добро настроение, както и притока на кръв под кожата, че това е естествен компонент на процедурата възбуда.

Получаване на удоволствие от здравословен сексуален живот е един от най-големите удоволствия в живота. Признавайки интимност може да бъде от полза за вашия дългосрочен план здравето, а също така да я направи много по-приятно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here