Как да отслабнете по-бързо, но безопасно

0

Това е пътека, която виждаме навсякъде. И въпреки, че е възможно, че някой може да загуби толкова много (ако не и повече) за този период от време, това наистина зависи от вашия метаболизъм и много други фактори, включително физическа активност и състава на тялото, всички от които са напълно уникални за вас.

Загубата на тегло в крайна сметка се връща към концепцията за Калории вътре, калории навън: Яжте по-малко, отколкото изгаряте и ще отслабнете. И въпреки че на диета с ниско съдържание на въглехидрати можете бързо да отслабнете, със сигурност няма да се застъпя за това.

Самата Диета може да ви заблуди да мислите,

Самата Диета може да ви заблуди да мислите, че този стил на хранене работи — когато в действителност, можете да получите обратно това, което сте загубили, след като ядете въглехидрати отново. Това може да бъде невероятно депресиращо, ако искате резултати, които продължават повече от седмица. Въз основа на моя опит в храненето, повечето от нас са склонни да се хранят с храни, които не са наситени с хранителни вещества, но съдържат много калории.

Например, отказването от захарни напитки често е най-лесният начин да отслабнете по-бързо. Не се чувствате пълни с напитки — дори тези, които съдържат калории – така че замяната им с газирана вода или неподсладен чай и кафе е най-доброто място да започнете. Други основни виновници често идват в белени зърна като зърнени храни, чипс, бисквити и бисквити.

Ако искате да ускорите загубата на тегло, бих ви препоръчал да имате предвид и храните, които ядете, но не изберете за себе си. Помислете: продавачите на храна на работното място или остатъците от децата ви. Осъзнаването на това, откъде всъщност идват допълнителните калории, е още една стъпка към по-добър избор в краткосрочен и дългосрочен план.

Според моя опит има няколко други съвета, които са валидни за почти всички нас навсякъде-и това са концепции, които можем да приложим на практика, започвайки точно сега. Яжте повече зеленчуци през цялото време. Това е толкова лесно, обещавам! Ако мислите да направите всяко хранене предимно зеленчуци (най-малко 50% от всичко, което ядете), вие сте на прав път към по-добро здраве и загуба на тегло.

Изграждане на най-добрата закуска. Всички ястия са важни, но закуската е това, което Ви помага да започнете деня си по правилния начин. Най-добрите, най-сърдечни закуски са тези, които ще ви напълнят, ще ви задоволят и ще запазят апетита по-късно през деня. Опитайте се да ядете 400 до 500 калории за сутрешното си хранене и се уверете, че включвате източник на постно протеини плюс мазнини (като яйца, неподсладено гръцко кисело мляко, ядки или масло от ядки) и фибри (зеленчуци, плодове или 100% пълнозърнести храни).

Започнете деня си със смес от хранителни вещества,

Започнете деня си със смес от хранителни вещества, стабилизиращи нивата на кръвната захар, която ще ви помогне да отслабнете без жертви. Познайте границите си със сол. Тъй като солта е консервант, пакетираните и преработени храни често съдържат най-много натрий-нещо, което трябва да имате предвид, когато планирате храненето си.

Когато става въпрос за закупуване на закуски,” нисък натрий ” продукт трябва да бъде 140 mg или по — малко на порция-така че ако наистина сте подвързан, можете да следвате това ръководство за това какво да поставите в кошницата. Започнете деня си с чаша кафе. Кофеинът е естествен диуретик и отличен източник на антиоксиданти, които предпазват клетките ви от увреждане.

В съответствие с хранителните указания за американците, можете да приемате до 400 mg дневно-приблизително една чаша кафе Starbucks. Не е голям любител на кафе? Чаят също е естествен диуретик, а видовете билков чай като глухарче или корен от копър също могат да помогнат. В действителност: когато неотдавнашно проучване сравни метаболитния ефект на зеления чай (в екстракта) с плацебо ефекта, изследователите установиха, че любителите на зеления чай изгарят около 70 допълнителни калории за период от 24 часа.

Избягвайте захарни напитки. Ние просто не се чувстваме пълни с течни калории по същия начин, по който се чувстваме истинска храна. Пиенето на сок или карамел кафе напитка просто не е толкова приятно, колкото яденето на купа зеленчуци и протеини печено. Така че наблюдавайте приема на сокове, сода, подсладено кафе и чай, както и алкохолни напитки.

Как започвате силови тренировки?

Това е еднократна инвестиция, която никога няма да съжалявате. Колкото повече мускулна маса имате, толкова по-бързо ще отслабнете. Как започвате силови тренировки? Опитайте лицеви опори, направете няколко клякания или падания. Използвайте свободните си тежести, за да изпълнявате прости бицепси или трицепси директно във вашия дом или офис. Правете тези упражнения три до четири пъти седмично и скоро ще видите бързо подобрение.

Има тонове изследвания, които показват, че получаването на по — малко от желаното количество-около 7 часа-сън на нощ може да забави метаболизма ви. Също така, когато сте будни по-дълго, естествено сте по-склонни да се насладите на среднощни закуски. Така че не спестявайте на ZZZ и ще бъдете възнаградени с допълнителна полза, когато става въпрос за отслабване. Не ме разбирайте погрешно-упражненията по всяко време са полезни за вас.

Но вечерната активност може да бъде особено полезна, защото метаболизмът на много хора се забавя до края на деня. Тридесет минути аеробна активност преди вечеря увеличават скоростта на метаболизма и могат да я поддържат високи за още два до три часа, дори след като спрете да се движите. Плюс това, тя ще ви помогне да се отпуснете след хранене, така че няма да бъдете изкушени от стрес-предизвикана паша, която може да натрупа калории.

Пропускането на хранене няма да ви накара да отслабнете по-бързо. Ако натовареният ден прави невъзможно хранене, скрийте парче плод и пакет орехово масло в колата или чантата си и съхранявайте закуски в бюрото в офиса — всичко, което ще ви помогне да не огладнеете!

Продължителното отсъствие на храна причинява двойна вреда на нашите усилия за здравословно хранене, забавя метаболизма ви и ви подготвя за още едно питие по-късно през деня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here