Как да подобрите храносмилателния си комфорт?

0

Корема урчит, колан стяга, размер, той се чувства малко като пыжится след всяко хранене. В някои случаи това е по-лошо: болка се превръща в истинска болка в стомаха. Защо да не се възползват от отличната разделителна способност, за да увеличите вашия комфорт стомашно-чревния тракт?.Подуване на корема, киселини в стомаха, метеоризъм, нарушения или диария: тези корем ме боли, че заплашват нашето здраве. А и все още е достатъчно да следвате няколко прости действия, ден след ден, за да се избегне или поне да ги намали.

За Удобство на храносмилателната система: продукти за предотвратяване на. Първоначално се ограничи консумацията на продукти, които може да наруши храносмилането: Мастни храни (месо, сирена, сосове, хляб, …), много чубрица и винегреты прави сложни и намаляване на храносмилането; Продукти на ферментация, като зеле, лук, ябълки, боб), а също и чудесна храна може да предизвика подуване на корема и отделяне на газове; От храни, съдържащи скорбяла и скорбяла (картофи, ориз, макаронени изделия …) в по-големи количества често constiper;

Плодовият сок като заместител на фибрите.

Алкохол не се препоръчва; Употребата на дъвка също може да помогне с храносмилането. Повече фибри, както и пробиотици, за по-добър транспорт. Уверете се, че да се яде не по-малко от 30 грама фибри дневно, тъй като те играят задължение на двигателя в храносмилането. Вие ще откриете за себе си само в растенията: В плодовете и зеленчуците, трябва да се яде с кората, когато това е възможно, и са готови, ако червата също са уязвими.

Известни личности за всички групи сурови влакна: сушени сини сливи. В хлопьях (перфектен звук), а също и зеленчуци грах, леща. Бърз достъп до техния “влакна квота” се заменят плодов сок сутринта с цялата плодове и бял хляб пълнозърнест хляб. Внимателни, за да не се правят излишно, тъй като над влакна може да предизвика възпаление на стомашно-чревния тракт.

Вие можете, ако търсенето (след почивката, например), методите за използване на проста и ефективна: Билкови чайове, настойки и хранителни добавки на основата на растения се разбира достойнството на стомашно-чревния тракт: копър, анасон, мента, женско биле, кориандър, кимион, глухарче, репей, знаменитости, анасон, маточина, касис; Въглища органични (гранули или таблетки) помага за намаляване на излишния въздух в стомаха, докато глината спокойни нивото на киселинност на стомаха; В Минерални Води в изобилие в бикарбонати, като “Виши-Селестон”, а също и Сейнт Yor се намали киселинността на стомаха.

Някои пробиотици (бифидобактерии animalis с DN-173 010, полезни лактобактерии българската пръчици, стрептококи и Streptococcus salivarius, …), поддържане на отлична транспортна крайният резултат от качеството на чревната растителност. Те се намират, например, в кисело мляко, млечните продукти, някои соеви продукти … те също съществуват под формата на хранителни добавки;

микробиота балансирана

Алтернативна медицина: ароматерапия, рефлексология, акупунктура, шиацу, йога упражнения. 17 срещи ° хранене в Института “Пастьор” в Лил, са били спасени през юни 2015 най-ефективни специалисти, храносмилателната микробиоты (по-рано се е наричал Гът на растенията”). Е в състояние да разчете всички генетика на бактериите, които представляват всъщност растопили на леда, за нови изследвания. Оказва се, че нарушенията микробиоты (растителност от равновесие и много по-малко разнообразна) са свързани с множество заболявания. Пребиотици или пробиотици, където в обикновен ден-за-ден на прием се отрази на състава на микробиоты, може да допринесе за лечението на тези заболявания.

Всички предимства микробиота балансиран Последно работа с геномом водят до по-добро разбиране на функциите на тези микроби, организирани от нашите храносмилателния тракт и, по-специално, концентрирани в дебелото черво (около 100 000 милиарда разделени право на четири значителни семейства: фирмикуты, до Бактероидам, в актинобактерий, както и протеобактерии). Микрофлора на червата допринася за узряването на имунната система (в голяма степен се намира в червата). Той разрушава влакна, а също въглехидрати не се усвояват в процеса на храносмилането ензими, а също така създава връзки, които допринасят за добро състояние на лигавицата на червата тракт.

Тя създава в крайна сметка витамини (С, B8 и В12). Но ако това се отнася и излезе от равновесие, това може да повлияе негативно на здравето. Микробиоты, както и за наднорменото тегло: микроорганизми преоценка на калории. Първо патология притеснява: проблеми л’ тегло. В микробиота затлъстели хора има несъответствие между Бактероидам (намаляване) и фирмикуты (увеличава). Тези последните, както изглежда, са в състояние да извлекат най-много калории от въглехидрати, обикновено неудобоваримое. Според изследвания на тази тема, 30% от хората с наднормено тегло, при микробиоты, който не е бил много разнообразен, по-специално, в опасност от усложнения, свързани с наднормено тегло: захарен диабет тип 2, излишък на триглицериди в кръвта, гепатоз, чернодробна (черният дроб е претоварен мазнини).

Две обработка на тестове с пребиотиком (углеводное влакна), действително са довели до волонтерам, за да се повиши ситост и намаляване на телесните мазнини. Няколко различни други тестове, с помощта на пробиотици (микроорганизми) всъщност е довело до загуба на poids1. Изглежда, следователно, че промяната на баланса на чревната флора могат да имат реално въздействие върху затлъстяването. Микробиота стомашно-чревния тракт и сърдечно алкохолни черния дроб: микроорганизми, възпалителни.

Порталите към кръвта.

При алкохолна болест на черния дроб, свързани, както името му показва прекомерна консумация на алкохол в продължение на дълъг период от време, напредъкът в три етапа. На първо място, съхраняването на мазнини (триглицериди създадени от алкохол) се развива в клетките на черния дроб. След това, в 20 до 30% от хората, подуване се появява в черния дроб. И накрая, развитието на цироза ще бъде смъртоносна.

Еволюцията на държавата до най-етап, наистина, изглежда, не свързани само на алкохол се приема в. Той също ще бъде свързана с нарушения на микробиоты, свързани с Подобряване на храносмилането течове в структурата: редица вещества, да получат лесен достъп до печенке чрез портала на кръвоносните съдове (капиляри, която свързва храносмилателната система в черния дроб), повишаване на имунната система и предизвикват възпаление на черния дроб. “След няколко убедителни изследвания в плъх или мишка, 2 изследвания на действително извършени хора с пробиотиками: лица с алкохол цироза, които не са били действително са имали своя черен дроб функции améliorer2”, – казва Филип Джерард, директор на изследвания в инра Ruyi-En-Жоза (78 ).

Отрицателни микроорганизми, свързани с рака на червата
Хората с раковите клетки на дебелото черво са промени по-забележими в техните микробиоты. “Някои бактерии, прилипшие към лигавицата на червата могат да бъдат променливи, влияещи върху канцерогенез (грим, типична клетки в злокачествени клетки, ЕД.)” описва учител Ирай Собхани, гастроентеролог в медицинския център Анри-Мондор (Créteil) (93 ). А също така имайте предвид, че храната пряко влияе върху равновесието на различни микробиални на населението, които се намират в дебелото черво. Защитно въздействие на диета, богата на фибри (плодове, зеленчуци и зърно, хляб пълни) срещу клетки на рак на дебелото черво може да бъде описан резултат модулирующее от microbiote3.

Хронични възпалителни заболявания на червата: дефицит на голям микроби. Промени микрофлора се наблюдават при хората със състоянието на Крон и улцерозен колит: силен спад фирмикуты, а също така и значителен ръст на протеобактерии. Този дисбаланс може да рекламира разпространението на бактерии отровни. От друга страна, някои бактерии, които имат важна роля (като противовъзпалително действие), без съмнение значително по-силно е представена от тези хора.

“Участие на микробиоты на автоимунни условия значително се обсъжда от учени”, – казва Патриша lepage, между от Ипра Ruyi-En-Жоза. Устойчиви на възпалителни заболявания на червата, захарен диабет своя род, тип 1, ревматоиден артрит, системен лупус еритематозус, множествена склероза, споделя обичайните генетични част. Тези условия се отнасят до неприемлива реакция на имунната система, която атакува клетките на организма. “Въпреки това, специфични микроби чревната растителност са способни за регулиране на генната различни гени, участващи в този maladies4”, – казва Патриша lepage, между.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here