Как човек може да определи своята степен на затлъстяване?

0

Днес, повече от 10 % от французите, включително и една значителна част от опит на тийнейджърите с наднормено тегло, такива, че той се отразява на здравословното им състояние. Какви са причините и последиците? Има ли решение? Да се съсредоточи върху бийч модерни времена, който все още се разширява. Освен това, резултатите показват, че лице от същия пол е много по-голямо влияние върху всеки различни други (приятели, жени/майка, брат/братя и т.н.), че тези на противоположния пол. Това, разбира се, да се изясни, че близки приятели от същия пол, имат по-голямо влияние сред тях, отколкото партньори, между тях.

Също така се радва на този, който наддава на тегло, определено ще повиши нашия собствен риск от наднормено тегло, дори ако този роднина живее от другата страна на страната. Риска за развитие на затлъстяване е било още по-силно, ако уеб-връзка с лице от същия пол!

Корен причини проблеми с теглото

География, изглежда, че имат малко значение на наличието на приятелски връзки или силни членове на семейството. Разбира се, резултатите показват, че вероятността някой да завършва на затлъстяването влияе на участниците, техните семейства и приятели, а също и това, дори ако те географски отстранени. Въпреки това, незабавен общност не оказва влияние. Така че, изглежда, не е вероятно, че местните фактори на околната среда са отговорност се наблюдава увеличаване на теглото.
Брой ситуации, проблеми тегло действителност, непрекъснато нараства, като се има предвид, че през последните години. Една отговаря на изискванията дори и на този епидемичен заболявания.

Да разберат и променят тяхната връзка с Хранене с помощта на специалист по психология често е необходимо. Наркотиците. Терапия за намаляване на апетита и усвояването на мазнини в чревния тракт може да бъде помислено. Тя трябва да бъде свързан с диета и тренировки програми идеал. Много от тези лекарства имат лиценз за краткосрочно използване, от няколко месеца до една година, и е запазена за пациенти, страдащи от затлъстяване, чийто живот е в опасност.

Някои медицински СПА центрове предоставят подробно лечение на хора с наднормено тегло, се компенсира за социална сигурност. Най-добрите осъзнават, че Brides-les-Bains. Авторите оценяват 32 години на събиране на данни, събрани от повече от 12 000 участници в проучването,” сърцето на Framingham изследвания “. Размерът и теглото на тези лица определяли на всеки 2 до 4 години, за да изчислите своя индекс на телесна маса (ИТМ). За да разберете, социалните медии от участниците в проучването, в допълнение към Списък на съпрузите, както и член на семейството, който трябва да предложи на всеки посещение, име приятели. По този начин, повече от 70 % от хората, посочени в тези списъци са включени в изследването.

Много обяснения е бил помолен да изясни този феномен, в това число и социални промени, които се рекламират като бездействие от прекомерен прием на храна. Като се има предвид, че генетиката не може да се изясни моделът на наднорменото тегло в рамките на кратко време, физическа и социална обстановка остава сред най-потенциалните причини. Според специалисти, затлъстяването не е било самотен началото, но се дължи на редица аспекти, най-често свързани с: Генетично предразположение. Последните изследвания показват, че някои гени, промяна в апетита, както и за съхранение, както и използване на мазнини. Неправилни навици. Прекомерната консумация на храна, злоупотребата с мазнини, захар и сол, деструктуризация храна, лека закуска, както и пу – един прави, че сега – напълно инкриминируется превес.

Последствия от наднорменото тегло

В настоящото проучване, публикувано в научно списание на Нова Англия Вестник на медицината, се отнася до извода, че наднорменото тегло е заразно! Но внимание, това не е свързано с бактерии или инфекция. Затлъстяването предпочитат да бъдат” социално заразно “. Може да се каже, че теглото на членовете на нашето семейство или близки приятели, разбира се, може да разшири нашите собствени риск да поеме тежестта. Ние трябва да приемем, че хората с наднормено тегло всъщност са загубили сигнали естествен глад и ситост. Психическото състояние. Тревожност, безпокойство, стрес или травма, може при някои индивиди да доведе до компенсаторную система за стимулиране на свръх прием на храна. Въпреки това, не е емоционален тип сметки в затлъстяването.

Въпреки че първите две обяснения, вероятно мониторингов на изследването препоръчват да разпределите “лице в лице” на затлъстяването, със сигурност ще допринесе за от първостепенно значение. Разпространението на наднорменото тегло, в социалната мрежа може да се случи при избора на инструменти, чрез промяна на социален стандарт, т.е. да изисква промяна на начина, по който лице, Що се отнася до затлъстяване, създадени на приемането на наднорменото тегло;

Как за лечение на наднорменото тегло. Въпреки че все още няма чудо-лечение, има набор от инструменти за борба с това зло. Първата стъпка е да се обадите на специалист по здравеопазването (терапевт, специалист по хранене диетолог, ендокринолог.), че ще взема едно или няколко действия, състоящ се от:  Достатъчно диета. Необходимото равновесие се възстанови. По-малко калории, мазнини и захар, повече плодове и зеленчуци, както и храни, съдържащи скорбяла. При необходимост, пациентът ще получи менюта и ястия, адаптирани към него. Възобновяване на физическа активност. Като цяло, разходки, каране на велосипед или плуване, за да започнете. Поведенческата терапия или анализ.

в пряко засягащи навици близките (чрез въздействието на използването на ядене като пример), или и двете явления на ф ние вече сме разбрали, телесното тегло-това е не само личен дълг. Това проучване разширява тази идея, което показва, че хората, които са на пътя на нашите очи, без съмнение, имат значително влияние върху нашата корема.

Въпрос на здравето:

Затлъстяването води до значително намаляване на продължителността на живота, все по-твърди, че това са големи, както и се случва в ранна възраст. Една от най-сериозните заплахи, понесени пълните хора са нещастни случаи на сърдечно-съдови, както и аналитични. От определена степен на затлъстяване причини дихателна недостатъчност, което увеличава опасността от инциденти по време на процедури, изискващи обезболяващи, а също клони към сънна апнея.

В допълнение, той показва нагоре, за да се вдигне заплахата на раковите клетки. Най-накрая, той се увеличава честотата на камъни в жлъчния мехур, а също и да засили остеоартрит коленете и бедрата. Емоционално страдание: Хората с наднормено тегло страдат често са маргиналами в общество, което допринася за хармония. Подкрепа за очите на другите гмуркане някои от тях седят в депресия, изолация и/или тревожност. В някои случаи затлъстяването може да достигне до увреждане, което им пречи да се движи лесно, настъпили в транспорт, екипировка …

В хирургията на стомаха. Има различни стратегии за намаляване на обема на стомаха, а също и да се ограничи количеството на храната попада в организма: стомашна ивици, гастропластика, късо съединение на корема. Се отделят от лекари, те са запазени за възрастни с мрачно наднормено тегло или с ИТМ над 35 въпроси. Придружени от повръщане, депресия или разстройства от глад, им е трудно да издържат, както и призив към медицински съпровод. В медспа терапия.

Благодарение на наличието на тази съществена социална мрежа медии, резултатите от това изследване един-на-рода си на планетата медицинска социология показва, че теглото на тялото си не само за лична отговорност. Хора, които са на пътя на нашите очи, без съмнение, имат значително влияние върху нашата корема.

В действителност, според тези резултати, заплахата, че човек непременно трябва да бъде с наднормено тегло се увеличава с 57 %, ако той има един приятел, който идва, за да бъде брюзглы. Дори и с 2, както и три степени на разделение отношения (приятели, ни близки приятели, приятели на приятели на нашите приятели), опасността от затлъстяване се повишава с 20 % и 10 %, а специално. От страна На семейството, рискът от развитие на затлъстяване се повишава с 40% в съществуването на сестра или брат, който завършва с до затлъстяване. Когато става въпрос за двойки, ако сред лица завършва с наднормено тегло, друг го вижда или си заплаха за затлъстяването ще нарасне с 37 %.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here